Hej!

Mitt namn är Johanna Snellman (vänster) och jag är tredjeårets socionomstuderande på Yrkeshögskolan Novia i Vasa. Jag kommer att utföra min sista praktik här på Finfami och kommer att vara här i 12 veckor.

Jag är uppvuxen i Pedersöre, bott i Jakobstad och bor för tillfället i Vasa. På min fritid tycker jag om att se på film och att spela gitarr nu som då. Därtill spenderar jag ofta min lediga tid ute i naturen och med vänner.

Under min praktik hoppas jag att få skapa nya bekantskaper, att få en bra insyn i Finfami:s verksamhet och att själv utvecklas både personligt som professionellt.

Ser framemot praktiken och hoppas att vi ses!

 

 

Jag heter Marie Sundström (höger), är 30 år och bor i Vasa. Ursprungligen kommer jag från Larsmo och har även bott i Jakobstad innan jag flyttade till Vasa.

Något av det roligaste jag vet är att umgås med vänner och familj och att träffa nya människor. Jag tycker också om sport i olika former, böcker och att lära mig nya saker.

Jag studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia. Tidigare har jag jobbat med ungdomar inom olika områden och tycker det är jätteskoj. Under hösten 2021 gör jag som en del av studierna praktik hos FinFami i Vasa. Det känns roligt och intressant! Jag tror att jag kommer att få lära mig mycket nytt här.

 

 

Pin It on Pinterest