Hej!

Jag heter Madeleine Stén och är 22 år gammal, hemma från Malax. Bor för tillfället i Vasa medan jag studerar till socionom vid Yrkeshögskolan Novia. Är just nu inne på mitt sista halvår av min utbildning och gör min andra halva (6 veckor) av ledarskapspraktik hos FinFami nu på hösten/vintern.

På fritiden umgås jag helst med familj eller vänner eller förälskar mig i nya tv-serier. Spenderar också mycket tid på långpromenader i naturen med antingen hund eller vän som sällskap.

Under min praktik hoppas jag att få nya kontakter inför arbetslivet och få lära mig om FinFami:s verksamhet och se vad det väcker för intresse hos mig. Även att få jobba med saker som intresserar mig, så som mental ohälsa och självmordsförebyggande, och få bredda mina kunskaper i dessa ämnen.

 

Hej!

Jag heter Annika Östergård, är 22 år och på slutrakan av mina socionomstudier på Yrkeshögskolan Novia i Vasa. Jag kommer att göra sista delen av min praktik här på FinFami och vara här i 6 veckor.

 

Jag är ursprungligen från Pedersöre men har bott i Vasa sedan jag började studera. På fritiden tycker jag om att måla, läsa böcker, umgås med familj och vänner och sjunka ner i soffan framför en bra tv-serie.

 

Under praktiken på FinFami hoppas jag få lära mig mer om FinFamis verksamhet och hur de arbetar, samt utvecklas professionellt.

Pin It on Pinterest