Träffpunkten 30.1.2020

Den 30.1.2020 ordnades träffpunkten i samarbete med Finfami Österbotten, folkhälsan och Röda korset. Där fick vi ta del av Kadi historia om hur det är att leva med bipolär sjukdom, EIPS (borderline) och självskadebeteende. Det deltog cirka 20 stycken unga vuxna för att lyssna på Kadis erfarenheter.

Föreläsningen ordnades i en liten och mysig sal i Folkhälsan huset och stämingen under kvällen var väldigt familjär, med andra ord väldigt lugn atmosfär. Föreläsningen i sig var väldigt bra ordnat och jag tror att många tog med sig mycket nyttigt från den.

Personligen gav föreläsningen ett par tankeställare och under kvällen uppkom flera frågor, men efter föreläsningen gavs åhörarna möjlighet att ställa de frågor som vi ville ha svar på. Kadi fick många bra och intressanta frågor och hon hade väldigt bra svar på alla.

Jag tyckte personligen att föreläsningen var väldigt intressant och lärorik, men även väldigt rörande och tankeväckande. Enligt mig gick tiden väldigt fort på grund av hur intressant det var, men jag är glad jag fick ta del av Kadis historia. Det är enligt mig en föreläsning alla borde få ta del av eftersom att jag tror att det finns många som inte har så mycket kunskap kring dessa ämnen.

Johanna, socionomstuderande och praktikant på FinFami Österbotten

Pin It on Pinterest